Nieuws

MobPro garandeert 100% viewability op mobiel

Marketeers hebben grote behoefte aan kwaliteit en transparantie bij de inzet van digital advertising, ook op mobiel. Omwille van deze wens heeft MobPro een eigen systeem ontwikkeld dat 100% viewability garandeert op mobiel zowel in-app als op mobile web. Wij zijn daarmee het eerste bureau in Nederland.

DREMPELS

Hoewel consumenten verreweg de meeste tijd spenderen op hun smartphone, zien nog veel marketeers obstakels om mobiel adverteren in te zetten. Marketeers struikelen over de zichtbaarheid van advertenties en hebben behoefte aan transparantie en kwaliteit. 

EIGEN VIEWABILITY SYSTEEM

Om die reden heeft MobPro een eigen meet- en optimalisatiesysteem ontwikkeld en deze langdurig getest naast gerenommeerde viewability systemen. Wij hanteren daarbij de internationale standaard waarbij minstens 50% van de pixels zichtbaar is gedurende minimaal één seconde. MobPro biedt adverteerders zelfs de mogelijkheid om de standaard naar eigen wens te herdefiniëren.

CEO Diederick Ubels: “Deze volgende stap in volwassenheid van mobiel adverteren is precies wat de markt nodig heeft. Het brengt ons weer dichter bij ons doel om van mobiel het meest meetbare, transparante en betrouwbare advertentie medium te maken.

In dit artikel leggen wij precies uit hoe ons meet- en optimalisatiesysteem werkt. Kan je daarop niet wachten? Neem contact op. Mail naar info@mobpro.com of bel 020-702 8200 en vraag naar Diederick onze viewability professional.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.