Video

Preview: de gevaarlijke nieuwe scrollformaten

Een beetje teasen mag. Op dit moment test MobPro met exclusieve publishers twee fonkelnieuwe formaten: de mini-scroller en de swell advertentie. Deze formaten blijven boeien en zijn niet te missen. Perfect, als u op zoek bent naar meer impact voor uw merk.

De mini-scroller en de swell advertentie reageren op de scrollbeweging van de gebruiker. De mini-scroller laat bij elke beweging nieuwe content zien. Verleid uw doelgroep met een sneakpreview.
De naam van de swell advertentie vertelt het al: het zwelt op. Wanneer uw doelgroep uw mobiele advertentie voorbij scrollt, blaast de advertentie op tot een bijna beeldscherm vullend formaat. De video begint te spelen, het is niet te missen. U heeft nu de volle aandacht.

Blijf nog langer onder de aandacht van uw doelgroep dankzij deze innovatieve formaten. Op het ogenblik in de beta fase, maar we konden het niet langer voor ons houden.

Kunt u niet wachten en wilt u er alles over weten? Wij vertellen het graag! Stuur een e-mail naar onze mobile professionals.

Geniet van de previews:

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.