Nieuws

MobPro’s leesclub: 5 beste artikelen in juni

Elke maand zet het MobPro team de meest enerverende artikelen voor u op een rij. Van klinkklare cijfers over het mobiele gebruik tot en met fascinerende technologische toelichtingen. De selectie van juni.

#1 Wat betekent de Apple Adblocker voor marketeers?

“Zelfs mijn moeder belde op met de vraag of adblockers een ‘gevaar’ voor de business vormden. Ik kon haar geruststellen. Interessant is wel welk effect dit gaat hebben op mobiel, nu zelfs Apple komt met zijn eigen blocker bij iOS9 update.” Diederick Ubels, CEO.

#2 Wat iedere manager moet weten over Machine Learning

“Geloof niet in verkoop praatjes over “ons magische algoritme doet zus en zo”. Voorspellingsmodellen gebaseerd op kunstmatige intelligentie zijn niet magisch of mysterieus. Neem een kijkje achter de schermen en bewapen jezelf tegen de “magie” troef.” – Kristian Holsheimer, data-analist.

#3 Tijd om vreemd te gaan

“Een interessante discussie over de huidige staat van de reclamewereld. Terwijl de grote namen in de industrie stilstaan bij de pracht en praal in Cannes, sprinten de start-ups drie rondes verder.”– Diederick Ubels, CEO.

#4 Matt Gillis (Millennial Media) over mobiele trends

“Interessant gesprek tussen twee grote bazen. Matt Gillis zegt het precies zoals het is (vanaf 04:15). Wijzelf zijn ook consumenten en ons gedrag is duidelijk veranderd. Onze smartphone is tegenwoordig het centrum van ons leven”. – Tim Markestein, product ontwikkelaar.

#5 Mobile video advertenties: beter bekeken, meer waardevol

“Één derde van de online video views komt nu al van smartphones. In dit artikel is te lezen dat in 2018 mobile video zelfs dominant is en hoe effectief het nou eigenlijk is.” – Diederick Ubels, CEO.

Volgende maand weer vijf nieuwe artikelen. Kunt u daarop niet wachten? Volg MobPro op LinkedIn of Twitter en ontvang elke dag interessante content in uw nieuwsoverzicht.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.