Video

Video: het grote machtige video formaat

Bereik meer consumenten met uw video. Dit impactvolle video formaat zit al een tijdje in de MobPro familie. Het komt in verschillende grote maten (300×250/ 320×240) en valt lekker op. De video speelt automatisch af en daardoor grijpt u direct de aandacht van de consument.

Zij delen het eenvoudig met vrienden dankzij de de social engagement mogelijkheden. Zo verspreidt uw campagne als een olievlek. Bijzonder geschikt voor een awareness campagne en u levert slechts één video aan.

Jeukende handen en zit u op het puntje van uw stoel? Wij ook! Kom in contact met één van onze mobile professionals.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.