Inspiratie

Nike zet innovatief mobiel formaat in

Afgelopen maand presenteerden wij de fonkelnieuwe scrollformaten. Deze maand de premiere van de Interscroller. Nike zet het formaat in ter promotie van de Hypervenom II, de nieuwe collectie voetbalschoenen. Hiermee is het invloedrijke sportmerk de allereerste adverteerder in Nederland.

In samenwerking met Mannenmedia en Mindshare ontwikkelden we een onmisbare advertentie op de mobiele website van FCUpdate. Bij het scrollen door de homepage zien voetbalfanaten een beeldschermvullende Nike advertentie. Dit is geen opdringerige interstitial, maar een subtiel formaat waarbij de gebruiker door de advertentie heen scrollt. De gebruiker kan doorscrollen naar de content of klikken naar de Nike website. Echte fans bewonderen hun voetbalhelden in de strakke videoanimatie. Lees hier meer over de campagne.

Vlinders in je buik van de Interscroller? Wij regelen een date, geen probleem! Neem contact op met één van onze mobile professionals.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.