Nieuws

MobPro’s leesclub: 4 beste artikelen in augustus

Elke maand zet het MobPro team de meest enerverende artikelen voor jou op een rij. Van klinkklare cijfers over het mobiele gebruik tot en met fascinerende technologisch toelichtingen. De selectie van deze maand:

#1 Deep linkings: het grote onbenutte potentieel

“Adverteerders zijn allang blij als een app werkt, maar hoe komt jouw doelgroep via een advertentie op de juiste plek in jouw app? Via een deep link. Deep linking is met de stijgende m-commerce belangrijker dan ooit. Het moet een prioriteit zijn vooraf aan de app ontwikkeling, in plaats van achteraf.” – Edwin Metselaar, CFO en techniek.

#2 Interactieve video: 4 toepassingen waarmee je de kijker blijft boeien

“Video is áán! En met de interactieve mogelijkheden van smartphones en tablets kan je onwijs interessante dingen doen in een banner. Geef consumenten het initiatief en laat ze actief interacteren met het merk. We zouden er niet over moeten praten, maar doen!” – Bart Boogaard, salesmanager.

#3 De vergeten kunst van adverteren

“Met Big Data en programmatic advertising laten we precies op het goede moment, aan de juiste gebruiker een advertentie zien. Maar de advertentie moet nog steeds indrukwekkend zijn om écht de aandacht van de doelgroep te grijpen. Een creatieve en kwalitatieve goede advertentie is nog steeds een kunst.” – Corinne Stam, creative director.

#4 Tips en tricks voor een optimale mobiele strategie

“Een handig lijstje van het IAB met tips voor een goede mobiele website, app, mobiele advertenties en search. Adverteerders die op dit moment hun mobiele website of applicatie inrichten kunnen dit er goed bijhouden.” – Diederick Ubels, CEO.

Volgende maand weer vijf nieuwe artikelen. Kunt u daarop niet wachten? Volg MobPro op LinkedIn of Twitter en ontvang elke dag interessante content in uw nieuwsoverzicht. 

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.