Nieuws

MobPro’s Leesclub: 5 beste artikelen van september

Iedere maand zet het MobPro team de meest enerverende artikelen voor jou op een rij. Van klinkklare cijfers over het mobiele gebruik tot en met fascinerende technologisch toelichtingen.

De selectie van deze maand:

#1 Hoe overleef je de mobiele data tsunami

“Mobile geeft ons een stortvloed aan data. Data waarover veel adverteerders nu al beschikken. Als ze die data zouden ontketenen zouden we zoveel meer effectieve mobiele campagnes kunnen draaien”. – Dominiek van Esse, operations director.

#2 Relax, Apple gaat de mobile advertising niet nekken

“De reclameblokkers houden advertenties tegen in Safari. Maar dat is helemaal niet waar je doelgroep zit. 90% van onze tijd op smartphone besteden we aan apps. Mooie kans voor adverteerders om goede apps te bouwen!”. – Tim Markestein, productontwikkelaar. 

#3 De kunst van data science

“Bij data science gaat het niet om het hebben van de juiste tools. Het gaat er om dat de juiste persoon de tools slim gebruikt om resultaten te produceren die bruikbaar zijn. Hét boek voor data junkies”. – Kristian Holsheimer, data-analist.

#4 The 2015 Mobile App Report

“Een onwijs interessant rapport met allemaal leuke inzichten. Wist je bijvoorbeeld dat mensen die hun smartphone met één hand gebruiken, hun apps heel bedachtzaam plaatsen in hun home screen? Namelijk alles binnen het duimbereik”. – Diederick Ubels, CEO.

#5 Reclameblokkers blokken niet alleen advertenties, maar ook analytics

“Reclameblokkers zijn echt niet alleen een blok aan het been van uitgevers. Ook marketeers gaan het zien in hun analytics. Blokkers blijken namelijk ook analytics tags te blokkeren”. – Edwin Metselaar, techniek en CFO.

Volgende maand weer vier nieuwe artikelen. Kunt u daarop niet wachten? Volg MobPro op LinkedIn of Twitter en ontvang elke dag interessante content in uw nieuwsoverzicht. Lees hier de artikelen van vorige maand!


Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.