Nieuws

7x de favoriete apps bij MobPro

De app jungle groeit en groeit maar door. We zien door de bomen het bos niet meer. Welke app’s zijn een absolute must have? Deze app’s maken het leven van de MobProbians honderd keer makkelijker, leuker of zelfs slimmer. No secret ingredients, we delen het graag!

Esther Blog

30 seconds op je telefoon

“Ik houd wel van een spontaan potje 30 seconds, maar een bordspel neem je niet even mee in je broekzak. Je telefoon gelukkig wel en met de Half A Minute app heb je 30 seconds altijd bij je. Hier word ik wel gelukkig van.” – Esther Moolenaar

Thomas Blog

 

 

Vondelgym app

“Met de app van de Vondelgym check ik regelmatig het rooster en schrijf ik me in voor een les. Toch liever een potje Netflixen op de bank? Geen probleem, uitschrijven is net zo eenvoudig. Mocht ik mij achteraf toch schuldig voelen, dan kan ik thuis oefeningen doen aan de hand van de filmpjes in de app”. – Thomas Pasman

Robin BlogFeedly

“Facebook gebruikte ik ook als mijn newsfeed voor blogs en artikelen. Toch vond ik de dagopsomming van mijn buurvrouw ertussen wat minder interessant en wees een vriend mij op Feedly. Alle Nederlandse websites zijn er op aangesloten!” – Robin van den Heuvel

Danny BlogGoogle Maps

“Ik gebruik het als navigatie voor in de auto, maar ook voor op de fiets en tegenwoordig ook voor mijn treinreizen. Google Maps is heel nauwkeurig wat betreft looptijden naast de treinreis. Geen 9292.nl voor mij, maar alles via één app!”. – Danny Kwaks

Gijs BlogING Bankieren

“Deze app heeft mijn leven echt veel makkelijker gemaakt. Doordat de app iDeal geïntegreerd heeft, maakt ING het heel eenvoudig in een aantal klikken de betaling af te ronden. Ik betaal nu liever met mobiel dan desktop!” – Gijs van der Voort

Kris BlogInstagram

“Ideaal tijdverdrijf en heel overzichtelijk. Daarom gebruik ik Facebook niet meer, het is te rommelig. Gewoon lekker plaatjes kijken. Voor een beetje meer diepgang check ik Quora. Een platform waar ingewikkelde, maar ook simpele vragen goed beantwoord worden”. – Kristian Holsheimer

Sjors BlogUntapped

“Als bierliefhebber word ik hier wel warm van. Ik kan precies bijhouden welk speciaal biertje ik in welke kroeg gedronken heb, over de hele wereld! Je kan jouw mening vergelijken met die van anderen en ondertussen verdien je badges. Dus ook nog een beetje competitie”. – Sjors Jouvenaar

Volgende maand lees je over welke app Diederick verknocht aan is en waarmee Bart de weg naar huis terugvindt. Wat is jouw favoriete app? Reageer hier onder en bekijk volgende maand hoe wij deze app in het zonnetje zetten!


Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.