Nieuws

MobPro’s leesclub: Waarom het Facebook tijdperk nu pas begint

Iedere maand zet het MobPro team de meest enerverende artikelen voor jou op een rij. Van klinkklare cijfers over het mobiele gebruik tot en met fascinerende technologisch toelichtingen. De selectie van deze maand:

#1 Mobile advertising spend al meer dan print

“In Engeland is al 20% van de totale media spend op mobiel, dat is voor het eerst meer dan print. Volgend jaar halen we TV in en in 2017 zal mobiel by far het grootste channel zijn! BAM!” – Tim Markestein, mobile spend professional

#2 How to: meer aandacht voor video advertenties

“Hoe richt je een video advertentie in als je weet dat jouw doelgroep aan het televisie- of mobile-multitasken is? Ga je, in strijd om de aandacht, de consument entertainen of informeren? Dit artikel geeft goede handvatten en voorbeelden van succesvolle video ads”. – Diederick Ubels, video professional

#3 Waarom het Facebook tijdperk nu pas begint

“TV was het perfecte medium voor branding campagnes, want mensen blijken advertenties beter te herkennen als ze niet gefocust zijn. Maar de kijktijd daalt en het scherm dat ons volledig in zijn macht heeft is de smartphone. Onze smartphone gebruiken we ook niet altijd gefocust (denk aan Facebook), maar wel langer dan drie uur per dag. Daarom is branding op mobiel ontiegelijk interessant!”. – Robin van den Heuvel, branding professional

#4 Taalgids voor jong en creatief Amsterdam

“We horen erbij, bij jong en creatief Amsterdam. De Gladiool heeft de taal van deze urbanisten op een rij gezet. Zeker 12 uitdrukkingen vliegen hier dagelijks over de werkvloer. Populair zijn: BAM!, knallen, koning en #epic”. – Esther Moolenaar, hashtag professional.

Volgende maand weer vier nieuwe artikelen. Kan je daarop niet wachten? Volg MobPro op LinkedIn of Twitter en ontvang elke dag interessante content in jouw nieuwsoverzicht. 


Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.