Nieuws

MobPro’s Leesclub: Tabletmarkt stort in

Iedere maand zet het MobPro team de meest enerverende artikelen voor jou op een rij. Van klinkklare cijfers over het mobiele gebruik tot en met fascinerende technologisch toelichtingen. De selectie van deze maand:

#1 Reclame is dood, lange leve reclame

“De auteur zegt dat niemand gaat grijnzen, snakken of huilen van een banner zoals bij tv. Dat is wel waar we op mobiel steeds meer naartoe gaan. We zijn steeds kritischer over uitingen en nemen de gebruiker in het verhaal van de adverteerder door middel van storytelling”. – Esther Moolenaar, accountmanager

#2 Big Data, the internet of things en de customer journey

“Hoe overzichtelijk is een customer journey nog met een explosie aan devices? Relay42 brengt al die touchpoints in kaart. Wij helpen Relay42 zodat we de connectie kunnen leggen tussen mobiele apps en de customer journey”. – Bart Boogaard, salesmanager

#3 De tabletmarkt stort in

“De tablet is de nieuwe familie PC en je koopt pas weer een nieuwe als de oude kapot is. De verkoop staat stil, maar in elk huishouden wordt het scherm nog steeds gebruikt. We zien nog steeds veel verkeer op tablets, maar het is al geruime tijd gestabiliseerd. Het verkeer op mobiel is groter“. – Tim Markestein, productontwikkelaar

#4 Onderzoek toont grootste irritaties bij internetadvertenties

“Natuurlijk vinden we het irritant als een advertentie een beeldscherm inneemt of dat plots ons geluid aanspringt. Goed, dat staat zwart op wit. Nu is het tijd voor betere en mooiere advertenties. Let’s do it!” – Diederick Ubels, CEO

#5 Mobile Programmatic Trends report

Volgende maand weer vier nieuwe artikelen. Kan je daarop niet wachten? Volg MobPro op LinkedIn of Twitter en ontvang elke dag interessante content in jouw nieuwsoverzicht. 

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.