Inspiratie

Grand’Italia: Pasta Maestro App

De producten van Grand’Italia staan al jaren in de Nederlandse keukenkastjes. Met inspirerende recepten geeft het Italiaanse merk een moderne twist aan de authentieke keuken en stopt dat in een geheel eigentijds jasje met de Pasta Maestro app.

MobPro ontwikkelde een driedelige strategie voor impactvolle merkattentie bij vrouwen door middel van optimale klantinteractie. De campagne startte met een verleidelijke video in een halfpage formaat waarin het merkbeeld en de sfeer van Grand’Italia goed naar voren kwamen.

In fase twee kregen exact dezelfde vrouwen de mogelijkheid om hun droompasta te ontmoeten. MobPro creëerde hiervoor een halfpage cube waarin vrouwen swipeten door vlees, vis of vegetarische gerechten tot dat zij de ideale match vonden. Eenmaal een match zag de doelgroep welke pasta instrumenten nodig zijn voor een happily ever after.

Met gebruik van mobiele data en slimme algoritmes weet MobPro precies welke gebruiker welke uiting zag. Dezelfde techniek is gebruikt in de laatste fase waarbij reeds bereikte vrouwen nogmaals een Grand’Italia uiting zagen die hen naar de app landingspagina vol recepten leidden. Gebruikers die de app nog hadden, landden direct in de App Store. De combinatie van herkenning en een creatieve uiting resulteerden in veel interacties.

Havas_Grand-Italia_Screenshots_Recepten-HPA_MobPro

Krijg jij vlinders in je buik van deze campagne? Wij zijn graag cupido en vinden de perfecte mobiele match voor jouw merk. Mail naar sales@mobpro.com of bel naar 020 702 8200 en vraag naar Jeroen, onze food professional.


Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.