Nieuws

Part II: 7x de favoriete apps bij MobPro

Deze app’s maakten het leven van de MobProbians honderd keer makkelijker, leuker of zelfs slimmer. No secret ingredients, we delen het graag!

Bart Blog

Waze

“Weer een navigatie app, maar deze is wel een beetje speciaal. Navigeren, fileberichten, flitsmeldingen, benzine prijsvergelijkingen, kijken waar jouw vrienden zijn én gratis! Do I need to say more?!”. – Bart

Edwin App

Exact

“De bedrijfsfinanciën bijhouden via een app. Alles lekker overzichtelijk in mooie diagrammetjes. Wij doen niet alleen mobile, wij zíjn mobile”. – Edwin

Martine App

DuoLingo

“Mijn Spaans is waardeloos, zelfs na seizoen 1 Narcos wist ik alleen het woord ‘Possa’. Daar had ik helemaal niets aan in een restaurant. Dankzij DuoLingo bestel ik een driegangenmenu zonder te knipperen. Zo, daar heb ik nog eens wat aan!” – Martine

JeroenApp

Flashscore

“Als voetballiefhebber pur sang wil je altijd op de hoogte zijn van de scores van alle belangrijke clubs in de grote competities. Binnen deze app selecteer je je favoriete teams en krijg je binnen een paar seconde updates van de wedstrijd. Je bent dus bijna instant op de hoogte van doelpunten, rode kaarten etc. Vooral ideaal als ikzelf in het stadion zit bij Ajax en ondertussen alle scores krijg van overige wedstrijden”. – Jeroen

Diederick App

Snapchat

“Wie dacht dat alleen tieners Snapchat gebruiken heeft het mis. Ik word er wel enthousiast van. Kan ik vertellen waarom? Nee, eigenlijk niet. Het is gewoon heerlijk vermaak. Zo wist ik bijvoorbeeld niet dat Dominiek super internationaal eet”. – Diederick

 

Corinne AppMailOnline

“Een nieuws app waarmee ik zo een hele treinreis zoet ben. Eerst lees ik over politieke kwesties, vervolgens ga ik helemaal op in the life troubles van de Kardashians. Die dingen moet je ook bijhouden om pubquizen te winnen, hè!” – Corinne

 

Lees de volgende keer welke app Tim elke avond opent. Nieuwsgierig naar de favoriete weekend app van Esther? Lees hier de openbaringen van de andere MobProbians. Wat is jouw favoriete app? Reageer hier onder en bekijk volgende maand hoe wij deze app in het zonnetje zetten!

 

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Tags: , ,

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.