Nieuws

MobPro’s leesclub: 4 mobile messaging apps die je moet kennen

Iedere maand zet het MobPro team de meest enerverende artikelen voor jou op een rij. Van klinkklare cijfers over het mobiele gebruik tot en met fascinerende technologisch toelichtingen. De selectie van deze maand:

#1 Vier mobile messaging apps die markteers moeten kennen

“Nu WhatsApp marketing steeds hotter wordt, is het verstandig om andere messaging apps in de gaten te houden. Nee, we hebben het niet over Snapchat maar over apps die nu Japan overnemen”. – Tim, scoop professional.

#2 Identiteits management: een openbrief naar de industrie

“Cross device tracking is niet even zomaar iets van losse eindjes aan elkaar vast knopen op basis van cookies, identifiers of andere data. Het is nadenken over wat je vindt, wat je weet en hoe je dit combineert. Pittig artikel.” – Jeroen, nadenk professional.

#3 5 tips voor een gebruiksvriendelijke app

“Als mobile professional en developer, in hart en nieren, gaat het mij soms aan het hart hoe niet gebruiksvriendelijk apps soms zijn. Zolton heft een paar usability experience misstanden op”. – Edwin, usability professional.

#4 24% van de Nederlandse online shoppers heeft aankoop gedaan via mobiel

“Dit blijkt alleen nog maar uit cijfers van Paypal. Ik ben benieuwd hoe het met de totale cijfers zit, want de mobiele betaalmethode van ING wordt ook steeds relaxter. Opvallend is ook dat vooral categorie ‘mode’ goed scoort. Heeft dat met de leeftijd van de kopers te maken of investeren deze bedrijven in betere betaalmethodes?” – Thomas, e-buyer professional.

#5 8 mythes over millennials

“Millennials, screenagers en generatie Y (en Z). Ze zijn meestal het middelpunt van onze prediken over mobile marketing. In dit artikel worden een paar mythes over onze generatie gekilld!”. – Diederick, millennial professional.

Volgende maand weer vier nieuwe artikelen. Kan je daarop niet wachten? Volg MobPro op LinkedIn of Twitter en ontvang elke dag interessante content in jouw nieuwsoverzicht. 

Bekijk onze beste artikelen van vorige maanden:

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.