Inspiratie

Albelli: gebruikers gek op stack

De stackbanner, in de wandelgangen ook wel het broertje van de swipe cube genoemd. De formaten hebben met elkaar gemeen dat er binnen één banner meerdere frames opgenomen zijn.

Je kan er meer informatie, foto’s en zelfs video’s in kwijt. Het bijzondere aan de stackbanner is dat de frames over elkaar heen vallen als een soort waaier. Een waaier van foto’s, dat past natuurlijk bij uitstek bij een merk als Albelli. Normaal verwachten we een click-trough-ratio (CTR) van ongeveer 0,6%, maar met een gemiddelde CTR van 1% gaat de stackbanner van Albelli als een speer. Daarvan loopt het water bij meerdere adverteerders in de mond en krijgen we nu vaker het verzoek deze in te zetten. Go stack!

Is die stackbanner ook wel iets voor jou? Laten we samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw merk. Mail naar contact@mobpro.com of bel 020 702 8200 en vraag naar Esther, de stack professional.

Samen met mooie merken werkt Esther elke dag aan bijzondere mobile oplossingen. Zo nu en dan deelt ze iets uit die rijke schatkist, vol succesverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.