Inspiratie

Philips: innovatie met vertical video

Philips streeft ernaar, door middel van innovaties, levens van mensen te verbeteren. Hoe? Door opvallend en met impact te communiceren.

Heel logisch dus dat Philips kiest voor één van de nieuwste videoformaten die helemaal aansluit op het mobiele gedrag van de consument. Zo maakt Philips ook de advertentiemarkt gezond and alive. In samenwerking met Carat is hard gewerkt aan deze mooie vertical video.

Benieuwd naar wat Philips nog meer doet op mobile? Bekijk hier meer cases van Philips. Op zoek naar meer inspiratie voor jouw mobile video? Bekijk hier 13x vertical video. Direct aan de slag met jouw vertical video? Mail naar contact@mobpro.com of bel 020 702 8200 en binnen no-time schitter jij met jouw eigen vertical video.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.