Inspiratie

Subway: locatietargeting & tijdtargeting

Précies wanneer de maag van de consument begint te knorren vuurt Subway een aantrekkelijke WOW-aanbieding. Wat is de secret sauce van Subway?

Locatietargeting & tijdtargeting voor Subway

Gebruikers die zich rond lunchtijd rondom een Subway restaurant bevinden, zien een Subway advertentie. Hiervoor maakt Subway gebruik van GPS-targeting. Deze vorm van locatietargeting is geschikt als je een gebruiker in een heel nauwkeurige straal wenst te bereiken. Zo is Subway gedurende het hele jaar precies op het juiste moment en op de juiste plek aanwezig. Dankzij de handige store locator in de banner is de consument binnen no-time in het restaurant.

Is dit nou précies de oplossing die bij jouw merk of product past? Slaap er niet nog een nachtje over en bel nu naar 020 702 8200. Mailen is ook geen probleem. Stuur jouw vraag naar contact@mobpro.com.

Mediacom_Subway-Q1-2016_Screenshots_iPhone_MobPro

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.