Nieuws

Part III: 8x de favoriete apps van MobPro

Voor 1,5 miljoen Nederlanders maakt Tinder het datingsleven een stukje spannender. Deze apps maken het leven van MobProbians leuker, wijzer en minder irritant. Part III:

iAliens for RedditDo Phone

“Vergeet 9Gag en Dumpert. Op Reddit komen de leukste topics als eerste voorbij. Maar Reddit heeft zelf geen app, dus deze is gemaakt door echt fanatics en by far het meest gebruiksvriendelijkst van alle Reddit apps! Ik gebruik het niet alleen voor mijn dagelijkse portie bullshit. Ook de meest filosofische en enerverende vragen en discussies komen voorbij”. – Dominiek

 Robin RoundColor Switch
“Dit spelletje zie je steeds iedereen spelen in filmpjes op Facebook. Eigenlijk wilde ik het helemaal niet, probeerde mij er tegen te verzetten, maar waagde mij er toch aan. Now I’m hooked”. – Robin (MobPro’s nieuwste aanwinst!)

 

24KitchenAlbert Round

“Steeds weer probeer ik het team te verrassen met smakelijke creaties. Mijn grote hulp is de 24Kitchen app. Elke dag weer een nieuw recept, duidelijke video’s en ik kan ook heel handig mijn favoriete recepten terugkijken. De beste keukenhulp die er is!”. – Chef Albert

Milena ShootH&M app

“Gevaarlijk relaxt is deze app. Zonder moeite scroll je door de hele collectie en zijn de items goed te bekijken. Daarna kieper ik zo alles in mijn winkelmandje, hup verzenden en krijg ik de factuur achteraf. Geen moeilijk gedoe met afrekenen, wel wat pijnlijk voor de portemonnee”. – Milena

BlackboardArlette Phone

“Studeren is er bijna makkelijker op geworden! Docenten plaatsen hier informatie en alle documenten op die je nodig hebt voor een vak. Handig als je je laptop niet mee hebt en je wilt je in de trein voorbereiden voor college. Ja, nu heb je echt geen goed excuus meer..” – Arlette

Rob RoundMaprika

“Ideaal voor op wintersport! Hou boven in de bergen bij waar je op de piste bent, welke route je hebt gemaakt, hoe snel je gaat, hoe hoog je glijdt en waar je vrienden zijn. Als je de skikaarten van tevoren download dan hoef je geen data te gebruiken!” – Rob

 

OVinfoLonneke Round

“Bijna niemand kent deze app en dat is zonde! Terwijl ik anderen zie rennen en heel geïrriteerd in de verte zie loeren naar waar die tram nou blijft, kom ik op mijn dooie gemakje aanlopen. Met deze app weet ik namelijk précies hoeveel minuten het nog duurt en waar de tram of bus op dat moment is. Nog een handigheid: je kan zoeken op locatie én jouw standaard haltes toevoegen aan jouw favorieten. Weer een irritatie voorkomen!” – Lonneke

Tim RoundParool app

“Check het elke ochtend even. Amsterdam nieuws, nationaal nieuws en internationaal. Maakt andere nieuws apps overbodig”. – Tim

 

 

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Tags:

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.