Ubisoft MobPro mobiel adverteren advertising mobile 360
Inspiratie

Ubisoft: 360-graden advertentieformaat

Ubisoft creëert de ultieme sfeer impressie voor The Division met 360-graden advertentieformaat. Gebruikers bewegen, in een mobiele banner, real-time door het decor van de nieuwste game van de spelontwikkelaar.

Ubisoft introduceert 360-graden advertentieformaat

Ubisoft begrijpt de mobiele mogelijkheden als geen ander. De spelontwikkelaar maakt dan ook vaak gebruik van spannende interacties in een mobiele banner. In de halfpage ad voor The Division integreert MobPro, in samenwerking met Mindshare, een gyroscoop. Voor gebruikers lijkt het zo net alsof zij real-time naar de game kijken. De gebruiker ziet verschillende spelscènes door te swipen of zijn smartphone te bewegen. Het zorgt voor een unieke belevenis en een hoger interactieratio met het merk.

Vlinders in jouw buik van het 360-graden advertentieformaat? Wij regelen een date! Bel naar 020 720 8200 of mail naar contact@mobpro.com. Elke week showen wij een paar mooie cases. Wil je geen enkele campagne missen? Volg ons dan op LinkedIn en word lid van de Mobile Inspiration Hub.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.