Nieuws

MobPro’s leesclub: The Mobile Gap

Iedere maand zet het MobPro team de meest enerverende artikelen voor jou op een rij. Van klinkklare cijfers over het mobiele gebruik tot en met fascinerende technologische toelichtingen. De selectie van deze maand:

#1 Pornhub is Diesel’s top referral site

“Dit is een prachtig voorbeeld van waarom wij programmatic advertising adviseren, omdat je precies daar kan gaan waar jouw consument daadwerkelijk gaat. En niet waarvan jij denkt of zou willen dat de consument gaat. Veel adverteerders maken zich zorgen om brand safety omgevingen, maar wat nou als die omgevingen jou juist leads opleveren? Advertising is vooral durven!”. -Tim, programmatic professional.

#2 Mobile gap: het gapende gat tussen het mobiele gedrag en ad spending

“Iedereen en elke leeftijd heeft een smartphone, zit op het internet en gebruikt diverse apps. Onze smartphone is de zon en de afstandsbediening van ons leven. Natuurlijk is mobiel als advertentiekanaal nog wat eng, maar bewijst jouw consument niet klinkklaar dat het te vertrouwen is?” – Dominiek, mobile gap professional

#3 Nederland is verslaafd aan de smartphone

“Vorige week hoorde ik tijdens een MWG Media event dat de iPhone dichtheid nergens zo hoog is als in Nederland. En dat Vodafone internationaal speciaal naar Nederland komt om te onderzoeken hoe wij als klein landje zo connected zijn. We mogen ons vereerd voelen, maar eigenlijk zijn we gewoon een stel smartphone junkies!” – Robin van de Heuvel, nomofobie professional.

#4 Joris Merks’ Keynote over Google

 

Volgende maand weer vier nieuwe artikelen. Kan je daarop niet wachten? Volg MobPro op LinkedIn of Twitter en ontvang elke dag interessante content in jouw nieuwsoverzicht. 

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.