Inspiratie

3x gyroscoop in een mobiele advertentie

Een gyroscoop is een uniek karakteristiek binnen mobiel adverteren. Het zorgt voor betere precisie om te meten hoe jij jouw smartphone gebruikt en beweegt. Het levert leuke interactieve mogelijkheden op voor jouw mobiele advertentie. Laat je inspireren:

Gyroscoop in een mobiele advertentie

Een gyroscoop is een rotatiesymmetrische massa die om zijn as kan draaien. Anders gezegd: een gyroscoop is een tol. Voorbeelden van gyroscopen zijn de aarde en de wielen van een fiets, maar ook in een vliegtuig is er één te vinden. Op de smartphone na, bevatten elektrische apparaten nauwelijks gyroscopen. Één van de dingen die mobiel adverteren zo eigenaardig interessant maakt, want nu betrek je jouw consument nog beter bij jouw uiting.

Al een aantal Nederlandse adverteerders kregen vlinders in hun buik van die spannende gyroscoop en integreerde het in hun mobiele advertenties.

Vertical mobile video MobPro

#1 Beweeg tussen Audi A4 modellenAudi QR

Ter promotie van de Audi A4 pakt Audi uit met een paar spetterende interactieve formaten, waaronder de halfpage ad met gyroscoop. Zodra gebruikers hun telefoon opzij bewegen, bewegen zij zich tussen twee strakke Audi modellen. Scan de QR-code met jouw smartphone en probeer het zelf!

#2 360-graden advertentieformaat van UbisoftUbisoft QR

Ubisoft begrijpt de mobiele mogelijkheden als geen ander. De spelontwikkelaar maakt vaak gebruik van spannende interacties in een mobiele banner. In de banner voor The Devision krijgen gebruikers een unieke impressie van het spel door het 360-graden advertentieformaat. Dankzij de geïntegreerde gyroscoop bewegen gebruikers door het decor van het spel. Probeer de 360-graden ervaring nu zelf en scan de QR-code met jouw smartphone.

#3 Suzuki ShakerSuzuki Adcr QR

Suzuki lanceert de Verbruik-app met een halfpage ad shaker. De geïntegreerde gyroscoop in de banner reageert op de beweging van de bezoeker. Hierdoor vliegen links en rechts de auto’s door het scherm. Lees hier meer over de campagne. Bekijk de video hierboven of scan de QR-code met jouw smartphone en ervaar het zelf!

Wil jij ook een gyroscoop in jouw mobiele advertentie? Kom brainstormen bij ons op Mars en laten we samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw merk of product. Bel 020 702 8200 of mail naar contact@mobpro.com.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.