Nieuws

MobPro’s Leesclub: 8 take-aways van Facebooks F8

Iedere maand zet het MobPro team de meest enerverende artikelen voor jou op een rij. Van klinkklare cijfers over het mobiele gebruik tot en met fascinerende technologische toelichtingen. De selectie van deze maand:

#1 8 take-aways van Facebook’s F8

“Hij begon als student die nauwelijks aandacht kreeg van chicks en nu is hij een connected vliegtuig aan het bouwen. Ze noemen Marc Zuckerberg de Oprah van de digitale wereld. Afgelopen maand waren alle ogen op hem gericht tijdens de F8. Hier een quick read over wat hij daar allemaal besprak”. – Dominiek, operations professional

#2 DIY: Build your own virtual reality

“Voor de doe-het-zelf’ers onder ons. Waarom wachten op die VR bioscopen? Ga gewoon lekker zelf klussen. Het enige wat je nodig hebt: een head-mounted apparaat, een computer, development software, een ruimte en developers. Nou, we hebben het allemaal al in huis!” – Edwin, gadget professional

#3 Alle digitale groei komt door mobile

“Terwijl de focus van een digitale campagne nog steeds op desktop ligt, spenderen consumenten 65% van hun digitale mediatijd op mobiel. Dus leg dit nieuwe ComScore rapport op het bureau van je CEO en zeg dat jullie vanaf nu alles mobile doen”. – Tim, mobile growth professional

#4 KLM heeft primeur met Facebook Messenger

“Met dit bericht is één van mijn eerder genoemde trends voor 2016 tastbaar geworden. Natuurlijk ben ik heel benieuwd of het zo ideaal klinkt als het lijkt, maar bovenal ben ik benieuwd wie volgt!” – Diederick, mobile trend professional

#5 Humor is niet schaalbaar

“Dit artikel laat zien hoe humor verwarrend kan zijn voor gebruikers. Dat doet bij mij de vraag rijzen: hoe vaak slaan lollig bedoelde advertenties de plank mis? Als we het hebben over het beter maken van mobile advertising, dan gaat het niet alleen om de techniek, maar ook om de inhoud”. – Edwin, Kazaa professional

Volgende maand weer vier nieuwe artikelen. Kan je daarop niet wachten? Volg MobPro op LinkedIn of Twitter en ontvang elke dag interessante content in jouw nieuwsoverzicht. 

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.