Inspiratie

Greetz: Moederdag reminder

Vergeet Moederdag dit jaar niet dankzij Greetz. Met een in-stack banner zorgt Greetz ervoor dat alle moeders in Nederland verrast worden op 8 mei.

Greetz gebruikt click-to-calendar functie in banner

Met een halfpage advertentieformaat met stack-element herinnert Greetz Nederland aan de naderende Moederdag. Het element bestaat uit meerdere frames met moederlijke taferelen die wij allemaal herkennen. Genoeg reden dus om haar te verrassen, mits je het niet vergeet om iets te organiseren. Om die reden integreert Greetz een click-to-calendar die een reminder in de agenda van de gebruiker plant. Zo ontvang je op zaterdagochtend 7 mei een herinnering en heb je genoeg tijd om een unieke en persoonlijke verrassing uit het Greetz assortiment te kiezen. Attent van Greetz, attent van jou!

Helemaal van de kaart van deze campagne en wil jij ook zo’n mobiele advertentie? Mail naar contact@mobpro.com of bel naar 020 702 8200. Elke week showen wij een paar mooie cases. Wil je geen enkele campagne missen? Volg ons dan op LinkedIn en word lid van de Mobile Inspiration Hub.

De click-to-calendar mogelijkheid en de reminder van Greetz op 7 mei.

De click-to-calendar mogelijkheid en de reminder van Greetz op 7 mei.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.