Nieuws

MobPro op Digital Marketing Live!: mobiel consumentengedrag, do’s & don’ts en app-marketing

Op donderdag 26 mei a.s. houdt Digital Marketing Live! weer huis in de Beurs van Berlage. Get ready voor het grootste event op het gebied van online advertising en marketing, want MobPro is present!

Digital = mobile

Hoewel veel marketeers zich nog focussen op desktop campagnes, spenderen consumenten 65% van hun mediatijd op hun smartphone. Digital wordt dus mobile, ben jij daar op voorbereid? Tijdens Digital Marketing Live! op 26 mei geven we inspirerende masterclasses over het consumentengedrag op mobiel, de do’s en don’ts van mobiel adverteren en app-marketing. Dus schuif gezellig bij ons aan!

DML 2016: Impact vs. acceptatie – hoe bereik je de consument die steeds intelligenter omgaat met advertising?Diederick rond

“Hoe bereik je een multi-screened consument in een wereld met een stortvloed aan reclame-uitingen, bannerblindheid en adblockers? In gesprekken met adverteerders merk ik dat vele daarmee worstelen, want ziet de doelgroep mijn banner nog wel? Tijdens deze masterclass wil ik de talloze mogelijkheden van mobiel adverteren bespreken, versus wat de consument accepteert en hoe we daar samen een peacefull huwelijk van kunnen maken”.

Diederick Ubels, 26 mei, 14:40 – 15:10, stage 5, Beurs van Berlage

DML 2016: De 10 geboden van mobile advertisingDo_bank Round

“We krijgen vaak de vraag: is dit mogelijk of is dat mogelijk? Natuurlijk, alles is mogelijk! Maar werkt het ook? Tijdens deze interactieve roundtable sessie bespreek ik de best practices van mobile advertising en vraag ik mijn tafelgasten naar hun ervaringen. Dus schuif gezellig aan en vertel me waar jij tegenaan loopt. Achteraf krijg je een handige guide mee met de do’s en don’ts op een rij. Makkelijker kunnen we het niet maken”.

Dominiek van Esse, 26 mei, roundtable 14, Beurs van Berlage
10:00 – 10:30 en 11:30 – 12:00

DML 2016: App marketing – de effectieve push-strategieThomas Pasman over effectiviteit van advertenties bij app marketing.

“Amerikanen besteden 80% van hun tijd op smartphone via apps. Dit is niet alleen een ontwikkeling bij jongeren, millennials of screenagers. Maar liefst 23% van de 65+’ers speelt bijvoorbeeld Wordfeud. Ook leert de ‘geschiedenis’ ons dat zodra een app goed werkt, de consument alleen nog de app gebruikt. Kijk maar naar voorbeelden als Thuisbezorgd, Facebook, Instagram en ING of Rabobank. Maar hoe richt je een effectieve app marketing campagne in? Welke boodschap past bij de verschillende type gebruikers? Welke mobiele kanalen zet je in en heb je jouw techniek goed op orde? Samen met jou doorloop ik de best practices van app marketing én zal ik na afloop een handige app marketing guide uitdelen!”.

Thomas Pasman, 26 mei, roundtable 14, Beurs van Berlage
10:45 – 11:15 en 12:15 – 12:45

DML 2016: De nieuwste mobiele adformatieformaten in de Mar-tech Area

Naast Diedericks sessie in zaal 5 en de roundtable sessies bij tafel 14 hebben we ook een eigen mobiele honk. In de Mar-tech Area is onze stand met sta-tafel hét centrum voor mobiel adverteren én gezelligheid. Bekijk hier onze nieuwste en gevaarlijkste mobiele advertentieformaten en zie hoe andere Nederlandse A-merken de mobiele mogelijkheden benutten. De hele dag staan onze mobile professionals voor je klaar voor om het fijne ervan uit te leggen of gewoon voor een gezellige babbel. Dus zoek ons op!

Mar-tech Area, 26 mei, de hele dag, Beurs van Berlage

Kortom, alleen maar mobiele gezelligheid! Heb je vragen over het event of de sessies? Mail naar contact@mobpro.com of bel naar 020 702 8200 en vraag naar Martine, onze event professional. Ben je op Digital Marketing Live! of kom je naar één van onze sessies? Laat het ons weten, dat vinden wij alleen maar leuk! See you at Digital Marketing Live!

Lees nu alvast meer over mobiel adverteren:

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.