Inspiratie

Qmusic zoekt mobiele vlogmeister

Qmusic zoekt een vlogger. Een videoheld. Een entertainmentkoning. Waar vind je die anders dan via zijn favoriete apparaat? Precies, smartphone! Qmusic schakelt mobiele advertenties in op zoek naar een Vlogmeister.

Qmusic zet mobile advertising in voor Vlogmeister

Qmusic is op zoek naar een fulltime vlogger. Iemand die een jaar lang verslag doet van de wereld van Qmusic. Een energieke videoheld die langs gaat bij de grootste concerten en beste feestjes. Om millennials te bereiken adverteert Qmusic met een mooie halfpage videoadvertentie op smartphone.

Wil jij net zoals Qmusic jouw ideale consument bereiken? Samen brainstormen we over de juiste mobiele strategie om jouw doelgroep te bereiken! Mail ‘Mobiel aan’ naar contact@mobpro.com of bel 020 702 8200. Elke week showen wij een paar mooie cases. Wil je geen enkele campagne missen? Volg ons dan op LinkedIn en word lid van de Mobile Inspiration Hub.

Deze cases inspireerden andere marketeers:

 

 

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.