Inspiratie

De kleurrijke interactie van Mitsubishi

Mitsubishi brengt de Space Star uit in verschillende fraaie kleuren. Het automerk laat mobiele gebruikers hun eigen Mitsubishi ontwerpen in de nieuwe interactieve mobiele advertentie.

Kies de kleur van jouw Mitsubishi in een mobiele advertentie

De Mitsubishi Space Star heeft eigen unieke kenmerken: chromen details, strakke lijnen en diverse fraaie kleuren. Autorijders kunnen dus hun favoriete kleur uitkiezen en laat gebruikers daarmee interacteren in een halfpage advertentieformaat. In samenwerking met PHD Nederland ontwikkelt MobPro een interactieve banner waarin gebruikers de auto transformeren in hun favoriete kleur. Zo zorgt Mitsubishi voor een waardevolle interactie met de doelgroep. Lees hier meer over hoe de automotive branche omgaat met mobiel adverteren.

Wil jij net zo’n interactieve advertentie als Mitsubishi? Kom brainstormen in het MobPro Café! Bel 020 702 8200 of mail naar contact@mobpro.com. Elke week showen wij een paar mooie cases. Wil je geen enkele campagne missen? Volg ons dan op LinkedIn en word lid van de Mobile Inspiration Hub.

Deze cases inspireerden andere marketeers:

 

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.