Inspiratie

KINboat bereikt toeristen in Amsterdam

Cruise like a local met KINboat, want hoe ervaar je Amsterdam nou beter dan vanuit een boot in de grachten? Middels locatie-, tijd- én device language targeting bereikt KINboat toeristen in Amsterdam.

KINboat bereikt toeristen in Amsterdam met drie targetingmogelijkheden

De beste Amsterdam-ervaring is vanuit een boot in de grachten. KINboat biedt die mogelijkheid met Cruise Like a Local, een vaarroute die langs de bekende en minder bekende bezienswaardigheden gaat. Een unieke ervaring voor toeristen en daarom wil KINboats deze doelgroep bereiken. Maar hoe bereik je die toeristen precies op het juiste moment? Hiervoor gebruiken we drie targetingmogelijkheden:

  1. Device language-targeting: enkel gebruikers Engels, Duits, Frans, Spaans of Italiaans als taal hebben ingesteld op hun telefoon zien de advertentie.
  2. Locatietargeting: enkel gebruikers in de regio van Schiphol en Amsterdam zien de advertentie.
  3. Tijdtargeting: banner wordt alleen getoond wanner de boottours gehouden worden, zodat toeristen direct naar een opstappunt kunnen lopen. Toeristen zijn vaak voor een korte periode in Amsterdam, daarom is het waardevol dat een boodschap direct relevant is.

Wil jij net zoals KINboat de ultieme mobile experience? Kom naar het MobPro Café en mobile a pro! Bel naar 020 702 8200 of mail naar contact@mobpro.com. Elke week showen wij een paar mooie cases. Wil je geen enkele campagne missen? Volg ons op LinkedIn en word lid van de Mobile Inspiration Hub.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.