Inspiratie

Hunkemöller: voucher download

Het zomerseizoen nadert. Hunkemöller luidt het in met een hete mobiele campagne waarmee gebruikers exclusieve korting krijgen op de hele collectie, inclusief fashionable swimwear!

Hunkemöller: mobiele voucher download campagne

Lichte paniek slaat er om de oren bij menig vrouw als zij nadenken over de naderende stranduren. Want of het nou Marbella is of Bergen aan Zee, fashionable zonnen en zwemmen wil elke vrouw! Hunkemöller staat bekend om haar modieuze swimwear collectie en warme service. Daarom komt dé lingerie juwelier van Nederland naar vrouwen toe met een wel hele aantrekkelijke mobiele advertentie. Via de advertentie downloaden gebruikers een €5,- kortingsvoucher en kijken met een store-locator direct waar de dichtstbijzijnde Hunkemöller store is. Om zo relevant mogelijk te zijn, richt Hunkemöller de campagne op vrouwen in Hunkemöller steden middels locatietargeting op stadsniveau.

Krijg jij het ook zo warm van de mobiele campagne van Hunkemöller? Laten we samen brainstormen en vervolgens afkoelen in het MobPro Café! Bel 020 702 8200 of mail naar contact@mobpro.com. Elke week showen wij een paar mooie cases. Wil je geen enkele campagne missen? Volg ons op LinkedIn en word lid van de Mobile Inspiration Hub.

Deze cases inspireerden anderen:

 

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.