Inspiratie

Bijenkorf: weertargeting

Beleef de zomerse woonaccessoires van De Bijenkorf voor én tijdens de zwoele zomeravonden. Met de weertargeting campagne van De Bijenkorf serveert het warenhuis precies op het juiste moment de juiste boodschap.

Weertargeting van Bijenkorf: BBQ weer, ja of nee?

De ideale invulling voor een lange zomeravond: een gezellige barbecue in een charmante tuin of een knus balkon. Beleef deze zwoele zomeravonden met de zomerse woonaccessoires van de Bijenkorf. In samenwerking met Brandwebbing creëert MobPro een campagne waarbij de advertentieboodschap af hangt van het weer op dat moment. Bij een temperatuur van 20 graden of hoger en zonnig of licht bewolkt zien smartphonegebruikers een uiting waarin het barbecue cijfer staat. Bij een ander type weer zien gebruikers enkel de zomerse woonaccessoires boodschap van de Bijenkorf. Hiervoor vraagt MobPro bij elke binnenkomende bid-request per locatie de weervoorspelling op, mits de gebruiker binnen de doelgroep van De Bijenkorf past. Lees hier meer over hoe weertargeting werkt en de mogelijkheden.

Wil jij net zoals De Bijenkorf precies op het juiste moment relevant zijn voor jouw doelgroep, bijvoorbeeld met mooi weer? Laten we samen brainstormen over de mogelijkheden voor jouw merk of product! Mail ‘Hoe is het weer?’ naar contact@mobpro.com of bel naar 020 702 8200. Elke week showen wij een paar mooie cases. Wil je geen enkele campagne missen? Volg ons op LinkedIn en word lid van de Mobile Inspiration Hub.

De mobiele campagne van De Bijenkorf bij 'normaal' weer (l) en zomers weer (r).

De mobiele campagne van De Bijenkorf bij ‘normaal’ weer (l) en zomers weer (r).

Bijenkorf BBQ_Screenshots_MobPro BlogDit zijn de best gelezen cases:

 

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.