De zomercampagne van KWF Kankerbestrijding met UV-targeting
Inspiratie

KWF Kankerbestrijding: UV-targeting

De zon zit weer in de maand! KWF Kankerbestrijding laat ouders zien hoe ze zichzelf en hun kind het beste kunnen beschermen tegen de zon. Het advies komt precies op het moment dat de kinderhuid extra kwetsbaar is.

UV-targeting: KWF Kankerbestrijding adviseert zonnende ouders

Heerlijk het terras op, een stuk fietsen of naar het strand. Buiten in de zon zijn is heerlijk. Maar pas wel op. Kinderen zijn extra gevoelig voor de zon. Goede bescherming is daarom belangrijk. Met de ‘Smeren, kleren, weren’-campagne laat KWF Kankerbestrijding in handige video’s ouders zien zichzelf en hun kind goed kunnen beschermen. Deze boodschap is bijzonder relevant wanneer de UV-straling boven de 5 is. In samenwerking met Jalt creëert MobPro een campagne waarbij KWF Kankerbestrijding precies op het juiste moment handige video’s met tips laat zien aan ouders van jonge kinderen.

De doelgroep wordt bereikt met behulp van audience targeting gericht op mannen en vrouwen van 25 tot 40 jaar, die zich bevinden in vinexwijken en voorsteden. Uit onderzoek blijkt namelijk dat ouders met jonge kinderen voornamelijk in deze regio’s wonen en leven. Dankzij een API-connectie met de zonkracht van een weersite is het mogelijk om per locatie real-time de voorspelling van UV-straling voorspelling op te vragen. De locatie uit de bid-request wordt gekoppeld aan de UV-straling API. Als deze matcht met de targetingvoorwaarden (zonkracht 5+) ziet die gebruiker de KWF advertentie. Zo is KWF Kankerbestrijding exact op dát moment aanwezig wanneer de kinderhuid extra kwetsbaar is.

Wil jij ook zo’n stralende als KWF Kankerbestrijding? Laten we samen brainstormen over de mogelijkheden voor jouw merk of product! Bel naar 020 702 8200 of mail naar contact@mobpro.com. Elke week showen wij een paar mooie cases. Wil je geen enkele campagne missen? Volg ons op LinkedIn en word lid van de Mobile Inspiration Hub.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.