De mobiel van

De mobiel van Aylin

Niets is zo persoonlijk als jouw smartphone. Jouw favoriete apps, foto’s, notities, muziek en contacten allemaal in dat kleine apparaatje. Om de MobPro familie beter te leren kennen bekijken we vandaag de mobiel van MobPro’s nieuwste familielid: Aylin!

Meet Aylin!

Aylin is 24 jaar en versterkt sinds mei het Operations team. Na avonturen bij een affiliate bureau in Londen en e-commerce specialist bij V&D is ze ready and set to go mobile!

Hé, zie ik nou een aantal Turkse voetbal apps?

Ja! Samen met mijn vader, broertjes en oom kijk ik graag voetbal. Mijn vader en broertjes zijn van Fenerbahce en ik support Galatasaray. Het zorgt voor gezellige rivaliteit bij ons thuis! Met die apps kan ik het Turkse voetbal een beetje bijhouden en meepraten.

De eerste werkdag bij MobPro staat als belangrijk gemarkeerd in je agenda. Wat trok je zo aan MobPro?

Naast dat mobiel dé toekomst is, de mensen! Iedereen praat met zoveel enthousiasme en energie over hun job. Dominiek bijvoorbeeld. Hoe ze met die grote, driftige ogen tijdens het eerste gesprek vertelde wat MobPro doet, dat zal ik niet meer vergeten.

Aylin_Overshoulder_mp

H&M, Zalando, Asos, The Outnet, Net-A-Porter. Je zit goed in de fashion apps. Bestel je wel eens via je smartphone?

Ja, zeer regelmatig! Ik vind het daarom ook verbazingwekkend dat marketeers het effect van mobiel niet goed inzichtelijk hebben. En zelfs als ik niet perse klik of afreken, heeft het nog steeds waarde. Bijvoorbeeld op Instagram kom ik regelmatig mooie merken tegen. Ik klik niet altijd, maar ik heb ze wel gezien. Ik merk dat de algoritmes erachter steeds beter worden, want ik zie steeds meer relevante advertenties.

Aylin is niet alleen verslaafd aan haar smartphone, maar ook aan avocado's.

Aylin is niet alleen verslaafd aan haar smartphone, maar ook aan avocado’s.

Je bestelt regelmatig kleding via smartphone en je hebt nieuwe media volledig geadopteerd. Ik hoor een echte millennial praten, zie jij jezelf ook zo?

Ab-so-luut. Ik pas helemaal binnen het plaatje. Ik begin en eindig mijn dag met filmpjes kijken en liever regel ik alles via mijn smartphone. Bijvoorbeeld in het weekend: nog vóór het ontbijt kijk ik minimaal één aflevering mijn serie du jour via Netflix, ik bekijk een aantal vlogs, wissel selfies uit met vriendinnen, check de koopjes op The Outnet en sluit de dag af met weer wat video’s online. Filmpjes kijken is écht mijn ding.

Vind jij jezelf dan ook een filmpjes kijken-professional?

Haha, zeker! Al is mijn Netflix verslaving ook behoorlijk serieus. Maar als mensen op zoek zijn naar goede vloggers, kunnen ze altijd bij mij aankloppen!

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.