Inspiratie

Universal Pictures International: de intelligente vertical video

Ter promotie van de film Central Intelligence projecteert Universal Pictures International vertical video op het mobiele doek. Eerst zien gebruikers een halfpage ad. Vervolgens bekijken zij via een expand de volledige trailer met een mobile proof video, vertical video.

Wil jij net als Universal Pictures een vertical video? Bel 020-7028200 of mail naar contact@mobpro.com. Laten we samen brainstormen over de toepassing voor jouw merk of product. Elke week showen wij een paar mooie cases. Wil je geen enkele campagne missen? Volg ons op LinkedIn en word lid van de Mobile Inspiration Hub.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.