Achter de schermen

Dit deed MobPro afgelopen maand

Wat wij doen en hoe onze technologie werkt is geen secret sauce. Niets liever vertellen wij hoe wij Nederlandse adverteerders helpen met mobiel adverteren. Afgelopen maand deelden wij onze kennis bij o.a. Google, het Magazine event en in ons eigen MobPro Café.

Mobiele kennis: macht en kracht

Wij geloven dat wij met het delen van onze kennis de markt een stukje beter maken. Immers, kennis hebben is macht en kennis delen is kracht. Afgelopen maand verspreidden wij de mobiele evangelie op diverse events, waaronder tijdens het Google Progrommatic Event, het Magazine Media Café, Digital Marketing Live en in ons eigen MobPro Café.

Kennis_Publs_Algemeen 2

Google Programmatic Event: viewability

Tijdens het Google Programmatic Event ontfermde Dominiek zich over een veel besproken onderwerp in de markt, namelijk viewability. Marketeers struikelen over de zichtbaarheid van advertenties en hebben behoefte aan transparantie en kwaliteit. Dominiek liet zien wat de huidige viewability standaarden zijn, welke beschikbare mobiele meettools er bestaan en hoe MobPro hier tegenaan kijkt. Lees de complete boodschap van Dominiek.

Dominiek tijdens het Google Programmatic Event over viewability.

Dominiek tijdens het Google Programmatic Event over viewability.

Magazine Media Café: de consument centraal

Tijdens het Magazine Media Café ging het over het nieuwe adverteren. Niet langer staat het medium centraal, maar staat de consument in het middelpunt. Diederick legde de magazine wereld uit hoe MobPro omgaat met een consument die steeds intelligenter omgaat om advertising. Want op mobiel is het wellicht nog vervelender om gestoord te worden door advertenties: het slokt veel data op, de usability van de website wordt slechter door advertenties en advertenties zijn lang niet altijd relevant. Diederick legt uit hoe de markt middels data, creativiteit en aandacht impactvol adverteert, rekening houdend met de irritatie van consumenten op mobiel. Lees meer over data, creativiteit en aandacht.

Digital Marketing Live!: app marketing

Tijdens Digital Marketing Live! op 26 mei gaf MobPro inspirerende masterclasses over onder andere app marketing. Gedurende een roundtable sessie vertelde Thomas, onze app marketing professional, over de effectieve app push-strategie. Hoe richt je aan elk type gebruiker een relevante boodschap? Welke mobiele kanalen zet je in en welke tools en technieken zijn een pré? Interesse in een gratis MobPro App Marketing Guide? Mail naar contact@mobpro.com en we sturen het persoonlijk naar je op.

Thomas Pasman tijdens DML16 over app marketing.

Thomas Pasman tijdens DML16 over app marketing.

Mobile Kennissessie: TomTom en Albelli

Woensdagavond 8 juni ontving het nieuwe MobPro Café TomTom en Albelli om hun mobile experience met vakgenoten te delen tijdens de tweede editie van MobPro’s Mobile Kennissessie. Over impact, irritatie, app marketing, effectiviteitsonderzoek en de laatste mobile updates. Charlotte Saayman liet zien welke belangrijke rol mobiel speelt in de app download campagnes voor de TomTom Go app. Judith Hartvelt, online marketingmanager van Albelli, legde uit hoe zij met behulp van een effectiviteitsonderzoek haar management wist te overtuigen van de toegevoegde waarde van mobiel adverteren. Lees het hele verslag van MobPro’s Mobile Kennissessie avond. Vind jij dat jij de volgende keer ook aanwezig moet zijn? Vul het formulier in onderaan de pagina en ontvang jouw persoonlijke uitnodiging.

Charlotte Saayman (TomTom) over app marketing tijdens MobPro's Mobile Kennissessie.

Charlotte Saayman (TomTom) over app marketing tijdens MobPro’s Mobile Kennissessie.

Mobile Opportunity Sessie: De Persgroep

De Mobile Opportunity Sessie vindt plaats in het MobPro Café en is exclusief voor publishers. Tijdens deze publisher-only avond laat MobPro publishers zien hoe zij meer uit mobiel kunnen halen. Dennis Stoffels gaf een unieke sneak preview hoe De Persgroep omgaat met data. Sjors Jouvenaar, operations professional bij MobPro, legde uit hoe zij de advertising ID beter kunnen implementeren. Dominiek greep terug naar de sessie van vorig jaar en besprak de ontwikkelingen sindsdien. Onze campagnemanagement professional, Esther Moolenaar, vertelde over de effectiviteitsonderzoeken die nu plaatsvinden. Vind jij dat jij de volgende keer ook aanwezig moet zijn? Vul het onderstaande formulier in en ontvang een persoonlijke uitnodiging.

Publishers luisteren aandachtig naar de nieuwe ontwikkelingen in het land van mobiel adverteren.

Publishers luisteren aandachtig naar de nieuwe ontwikkelingen in het land van mobiel adverteren.

Zoals je ziet: we houden onze kennis niet voor onszelf. Wil jij dat Diederick, Dominiek, Thomas of een andere mobile professional over mobiel vertelt op jouw event? Dat vinden we alleen maar leuk! Mail naar contact@mobpro.com of bel 020-7028200. Wil jij aanwezig zijn bij één van de Mobile Kennissessies in het MobPro Café? Meld je aan via het onderstaande formulier en wij sturen jou persoonlijk een uitnodiging.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.