De mobiel van

De mobiel van Esther

Niets is zo persoonlijk als jouw smartphone. Jouw favoriete apps, foto’s, notities, muziek en contacten allemaal in dat kleine apparaatje. Om de MobPro familie beter te leren kennen bekijken we vandaag de mobiel van Esther.

De mobiel van Esther

Esther is 28 lentes jong en één van MobPro’s energiekste mobile professionals. Ze bracht MobPro aan het bootcampen, zingt altijd uit volle borst mee met de zangertjes en komt op de race fiets naar kantoor. Nu zit ze even stil en geeft ze een kijkje in haar smartphone.

Es, je bent altijd lekker sportief. Wat is jouw favoriete sport app?
“Strava gebruik ik regelmatig voor mijn fietstochten. Daarmee kan je je eigen pad volgen en dat van anderen. Ik spring dan op mijn racefiets naar mijn favo spot Durgerdam, doe een Ronde Hoep of kijk hier! Hier zie jij mijn route bij de Machu Picchu in Peru. We liepen toen een jungle trail waarbij je gaat wandelen, fietsen en ziplinen. Awesome! Overigens niet letten op de snelheid. We wandelden door bergen dus het gaat wat langzamer – normaal ben ik natuurlijk sneller dan het licht”.

De wandeltocht in Peru.

De wandeltocht in Peru.

Is er een verband tussen jouw trip naar Peru en jouw latin summer muzieklijst in Deezer?
“Ja, ik ken muziekfases. Rond carnaval zat ik in de Nederlandstalige zangertjes en na mijn trip naar Peru wil ik alleen nog maar Latin nummers horen. Verschillende keren nodigden Peruviaanse mannen mij uit op de dansvloer. Hun dansmoves waren very impressive. Stond ik daar met mijn motoriek van een pasgeboren giraffe. Weinig charmant, dus thuis heb ik mij meteen ingeschreven voor salsa lessen. Daar word ik super blij van! Na de zomer ga ik op Spaanse les. Ik ga nú Duolingo downloaden!”

Zie ik hier een video Beyonce in concert?
“Ja, ik maakte deze video voor de rest van het team. Even laten zien hoe vet het was. Het viel mij sowieso op dat, tijdens het concert, echt iedereen de héle tijd bezig is met zijn smartphone. Video’s maken, selfies, Snapchats. Ik vraag mij af of ze het concert wel hebben meegekregen”.

Heb jijzelf geen Snapchats gemaakt?
“Ja, natuurlijk wel! Diederick, als echte Snap fan, drong mij aan om de app te downloaden. Ik vind het echt super grappig, maar ik ben er nog niet echt handig in. Laatst ontdekte ik de functie van ‘Mijn verhaal’. Kreeg ik van Jeroen te horen waarom ik een foto had gemaakt van een bak sla. Deze was natuurlijk voor onze sla professional, Martine, bedoeld. Wat dat betreft ben ik niet echt een millennial. Ik denk dat ik veel minder op mijn telefoon gefocust ben”.

"He, waar ben je en wat ben je aan het doen?"

“He, waar ben je en wat ben je aan het doen?”

Welke functie vervult jouw telefoon vooral?
“Ik gebruik mijn telefoon voornamelijk om te bellen en te appen. Mijn mobiel zorgt er dus voor dat ik altijd geconnect ben met vrienden. Mijn vrienden en ik hebben de gewoonte om onze locatie met elkaar te delen via WhatsApp. Dan zit de één bij z’n ouders in Friesland, de ander staat in de Joop in de Lange Leidsedwarsstraat en weer een ander staat op een voor ons onbekend adres.. altijd juicy. Zo kan je iedereen een beetje volgen.

Ik weet nog wel toen ik mijn eerste mobiele telefoon kreeg. Je had elkaar net gezien en 10 minuten later belde je elkaar op met: “Hé, waar ben je?”. Gewoon omdat het kon. Eigenlijk is er niets veranderd. We bellen nu nog steeds naar vrienden en het eerste dat we vragen is: “Hé, waar ben je en wat ben je aan het doen?”. Ga er maar eens op letten”.

Het is duidelijk! Salsa dansen met Peruviaanse mannen, video’s schieten voor je collega’s, Snappies maken en continu je vrienden volgen. Jij bent onze social professional.
Yes, #supersocial!

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.