Inspiratie

Texaco Stars: app campagne

Nooit meer op zoek naar een plastic spaarkaart. Vanaf nu spaar je gemakkelijk via je smartphone voor leuke cadeaus met de Texaco Stars app. Wie spaart mobile-only, adverteert mobile-only.

Texaco Stars app campagne

Texaco maakt sparen voor leuke cadeaus nog eenvoudiger met een Texaco Star app. Hierdoor hoef je nooit meer op zoek naar de plastic spaarkaart en loop je nooit punten mis. Net zoals Texaco sparen makkelijker maakt, neemt MobPro drempels weg voor mobiel adverteren. Daarom slaan EFR en Texaco met MobPro de handen in één voor een app push campagne. Gebruikers zien diverse Texaco advertenties. Door te klikken op ‘download nu’ komen ze direct in de juiste app store terecht en downloaden ze de app. Zo ontwikkelt het leven steeds meer naar een mobile-only wereld.

Ben jij vooruitstrevend en kies jij voor een mobile-only strategie? Bel 0207028200 of mail naar contact@mobpro.com. Wil je geen enkele campagne missen? Volg ons op LinkedIn en word lid van de Mobile Inspiration Hub.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.