Inspiratie

De mobiele cocktail van Malibu

Samen met jouw vrienden cocktails drinken in een beach house op Curacao. Malibu zet de mixjes alvast voor je klaar en voegt daar een mobiele scheut aan toe!

Mobiele cocktail: GIF en video

Malibu neemt jou en vijf vrienden mee naar een beach house in Curacao. Ter promotie van deze actie zoekt Malibu levensgenieters die zichzelf al zien zitten op een zonnig strand met een Malibu mixje. Hiervoor serveert Malibu een mobiele cocktail. Een middelgroot formaat met een mix van animated GIF en video. De animated GIF is een sneak preview van de video. Deze speelt af zodra de gebruiker de advertentie ziet en nodigt hem uit om de video te kijken. Het is een manier om niet meteen een video af te spelen, maar toch de aandacht te vangen door een beweging. Een autoplay video in een banner legt namelijk een druk op het datagebruik van een gebruiker. Uit onderzoek van IAB naar het gebruik van adblockers blijkt dit één van de top redenen om een adblocker te installeren. Zo creëert Malibu impact met mobiele advertenties dat eensgezind is met de wensen van gebruikers.

Wil jij net zoals Malibu op een gebruiksvriendelijke manier impact creëren voor jouw merk? Samen gaan we op zoek naar de effectieve mobiele cocktail voor jou. Bel 0207028200 of mail naar contact@mobpro.com. Wil jij meer weten over de irritaties van een gebruiker op smartphone? Lees hier hoe jij de irritaties van jouw mobiele doelgroep herkent. Elke week showen wij een paar mooie cases. Wil je geen enkele campagne missen? Volg ons op LinkedIn en word lid van de Mobile Inspiration Hub.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.