Inspiratie

Jaguar: ervaar de nieuwe F-PACE 360

Het nieuwe Jaguar F-PACE model laat menig hart sneller kloppen. Autoliefhebbers ervaren de nieuwe sportauto exclusief met de 360-graden foto in een mobiele advertentie.

Jaguars’ 360-graden ervaring

De F-PACE is het nieuwe sportmodel van Jaguar. Het is een door-en-door technologisch geavanceerd model met een gevoel van stijl die emoties op roept. Technologie, emotie en stijl is wat Jaguar wilt overbrengen ter promotie van de F-PACE. Om die reden slaat Jaguar de handen in één met MobPro. Met de technologie van MobPro richt Jaguar de mobiele advertentie in die gebieden waar Jaguar populair is. In een stijlvolle interstitial en middelformaat banners zien Jaguar liefhebbers het nieuwe F-PACE model, waarnaar zij deze 360-graden kunnen ervaren. Door de gyroscoop in de telefoon van de gebruikers bewegen zij zich om de sportauto. Net zoals de F-PACE blijkt het een partnership van vermogen, want veel liefhebbers genoten van de 360-graden ervaring.

Wil jij jouw doelgroep net zo’n ervaring geven? Elke week showen wij een paar mooie cases. Wil je geen enkele campagne missen? Volg ons op LinkedIn en word lid van de Mobile Inspiration Hub.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.