Achter de schermen

MobPro kantoor in 360 graden

Sinds april bouwt MobPro aan mobiele strategieën op de Nieuwe Keizersgracht. Neem een kijkje in ons kantoor met deze 360-graden video. Kan jij jouw mobile professional spotten? Let op, het 360-graden element werkt niet binnen de Safari browser. Bekijk de video daarom via de YouTube app of een andere browser.

MobPro kantoor in 360 graden

Diederick neemt je mee in het MobPro kantoor, daar waar alle mobile magic happens! Met deze 360-graden video krijg jij een virtuele tour over onze drie verdiepingen. Als je met je muis of telefoon naar links en rechts beweegt, kun je door het hele gebouw kijken. Drink koffie met Diederick in het MobPro Café, Jeroen laat zien waar de strategieën worden gesmeden en Dominiek geeft een kijkje in het uurwerk van het MobPro horloge. Spot jij jouw mobile professional?

Zin in een rondleiding in real life? Dat vinden wij alleen maar leuk, dus kom gezellig langs! Verras ons of bel 0207028200 of mail naar contact@mobpro.com. Tot snel!

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.