Inspiratie

Samsung: 360 vertical video

Als geen ander begrijpt Samsung wat mobiel kan doen. Samsung creëert impact met een 360-graden experience in een vertical video.

Ter promotie van de Samsung S7 en S7 Edge ontvangen consumenten bij aankoop van het toestel een Samsung Gear VR. Samsung geeft een sneak preview van zo’n VR experience met een 360-graden video in een mobiele banner. Met behulp van een gyroscoop beweegt de gebruiker het toestel om zich heen om een olympische zeiltocht  te ervaren. Samsung begrijpt de impact van een mobiel.

Wil jij ook zo’n 360-graden experience creëeren voor jouw consument? Wij maken het voor je rond! Bel 0207028200 of mail ‘360 aan’ naar contact@mobpro.com. Elke week showen wij een paar mooie cases. Wil je geen enkele campagne missen? Volg ons op LinkedIn en word lid van de Mobile Inspiration Hub.

360 is hot, laat je inspireren:

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.