Sjors Jouvenaar bij MobPro Mobile Professional
De mobiel van

De mobiel van Sjors

Niets is zo persoonlijk als jouw smartphone. Jouw favoriete apps, foto’s, notities, muziek en contacten allemaal in dat kleine apparaatje. Om de MobPro familie beter te leren kennen bekijken we vandaag de mobiel van Sjors.

Meet Sjors

Sjors kwam binnen als een bescheiden Brabantse jongen. Zijn bescheidenheid is hij nooit verloren, daarom zeggen wij het: ontmoet onze hardwerkende Manager Operations, bourgondische Bosschenaar en sportieve positivo!

Jeetje, Sjors. Jouw app’s zijn perfect geordend. Ben je in alles zo geordend?
“Ja, zelfs de mailtjes in mijn inbox heb ik allemaal netjes gelabeld. Ik vind het onwijs irritant als ik wéét dat het mailtje of document bestaat, maar ik het niet kan vinden. Vroeger was ik wel een enorme chaoot. Ik zei overal ‘ja’ tegen, had dubbele afspraken. Hierdoor deed ik veel dingen maar voor 60%, terwijl mensen juist verwachten dat je 100% levert. Dan ga je op je bek. Onder invloed van mijn vriendin heb ik mezelf aangepakt. Nu schrijf ik alles netjes op en hou een agenda bij. Thuis labels plakken op dozen, dat gaat me wel te ver. Doordat ik nu zo geordend ben, onthoud ik afspraken en taken ook beter. Misschien komt het doordat ik minder druk ben met de gedachte: “Ik ben een chaoot, ik ga het vergeten””.

De geordende app galerij van Sjors.

De geordende app galerij van Sjors.

Maar in jouw agenda staat nog wel een wekelijkse reminder: ‘Koud bier in de koelkast’. Zit dat niet in jouw systeem als bourgondische Bosschenaar?
“Als bourgondische Bosschenaar is dat juist mijn grootste angst: lauw bier! Het is één keer voorgekomen dat er geen koud bier klaarstond bij de vrijdagmiddag borrel. Het gezicht van Tim vergeet ik nooit meer. Sindsdien heb ik die reminder in mijn agenda geplugged. Eigenlijk ben ik gewoon bang voor een bierloze Tim”.

Sjors Jouvenaar in actie bij MobPro Mobile Professionals

Hoe zag jouw leven eruit zonder smartphone Sjors?
“Ik kan me niet voorstellen hoe ik bijvoorbeeld mijn bankzaken regelde. Die ING app, dat is toch mooi man! Het werkt zo makkelijk en zo snel. En dan heb je nog de app Tikkie. Daarmee kan je heel eenvoudig geld terugvragen door betaalverzoekjes te versturen via WhatsApp. Vrienden betalen je terug via een link met hun eigen bank app. Of stel je voor, geen Spotify! Moet ik dan weer een iPod kopen?!”

George Jouvee in actie.

George Jouvee in actie.

Mag ik zo brutaal zijn om op Facebook jouw oude foto’s te bekijken? Sjors, stuit ik nou op bewijs van een heuse DJ carrière. Wat is jouw DJ naam?
“De kroegbaas, waar mijn DJ carrière begon, noemde mij DJ Sjimmie Shake. Toen het wat serieuzer werd heette ik George Jouvee. Het werd zelfs zo serieus dat Erik E. mij eens uitgenodigde om met hem te draaien. Ik heb zijn telefoonnummer gekregen, maar ik heb er nooit iets mee gedaan. Ik vond het ontzettend leuk om te doen, maar ik heb er nooit veel geld mee verdiend. Dat ik de hele avond gratis kon drinken, vond ik al genoeg! DJ zijn is nog niet zo eenvoudig. Je moet goed aanvoelen wat het publiek wil en dat betekent ook dat je plaatjes moet draaien die je zelf niet leuk vindt”.

Bescheidenheid, ontzorgen van lauw bier, mensen goed aanvoelen en gezelligheid. Jij staat voor Brabant. Jij bent onze Brabant Professional Sjors!
“Daar voel ik mij helemaal comfortabel bij!”

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.