Inspiratie

Philips en MobPro bundelen innovatieve krachten samen

In de nieuwe Philips ‘Innovation and you’ campagne, een andere kijk op zorg, laat Philips zien hoe juist door een innovatieve manier van denken ze het leven van mensen kan verbeteren wereldwijd.

Philips, andere kijk op zorg

De Philips campagne wordt gevormd door persoonlijke verhaallijnen die terug te vinden zijn op het online storytelling-platform. De verhalen laten zien hoe de innovatie werkelijk het leven van mensen verbetert. Drie van deze verhalen zijn geïntegreerd in één commercial.

Om contact te komen met hun doelgroep slaat Philips de handen in één met MobPro. De smartphone staat centraal in het leven van een persoon en wordt gebruikt als de digitale afstandsbediening van het leven. Met de inzet van MobPro is Philips op elk mobiel kanaal waar haar doelgroep is.
Voor de creatie van mobiele advertenties bundelen Philips en MobPro hun innovatieve manier van denken. Merkbaar impact creëeren onder de doelgroep zonder hen te hinderen met opdringerige advertenties, daar zit de uitdaging. In plaats van de commercial te laten zien op de traditionele landscape manier (zoals op televisie), gaat Philips voor het nieuwste mobile video formaat: vertical video. Mensen gebruiken hun smartphone voornamelijk verticaal, in plaats van horizontaal. Hierdoor verschijnen horizontale video’s op mobiel kleiner en verslechterd het effect van de boodschap. Het verticale formaat vult het hele mobiele telefoonscherm en creëert zo meer impact. De video speelt pas af zodrá de gebruiker ervoor kiest om de video af te spelen. Eerst zien gebruikers een middelgrote formaat met een geanimeerde GIF van een teaser van de video, daarna klikken ze op play. Dankzij deze wordt de databundel van de gebruiker niet ongevraagd belast én is de mobiele advertentie niet opdringerig. Zo creëert Philips, samen met MobPro op een innovatieve manier impact bij de juiste doelgroep.

Net zoals Philips slim adverteren? Samen onderzoeken we de beste mobiele strategie voor jouw merk! Bel 0207028200 of mail naar contact@mobpro.com. Elke week showen wij een paar mooie cases. Wil je geen enkele campagne missen? Volg ons op LinkedIn en word lid van de Mobile Inspiration Hub.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.