Nieuws

Awesome! MobPro is FD Gazellen 2016

Wij schieten weer een confettikanon af, want ook dit jaar is MobPro weer uitgeroepen tot FD Gazellen 2016! Maar wat betekent dat nou?

MobPro is FD Gazellen 2016

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Hierbij wordt gekeken naar omzetgroei én financiële fitheid. Het kan jou bíj-na niet ontgaan zijn, maar we hebben zeker niet achterover gezeten. Zo hebben we samengewerkt met de meest bekende en inspirerende adverteerders. Verruilden we het kantoor in hartje Jordaan voor een té gekke werkplek aan de gracht. We deelden onze mobiele kennis op diverse evenementen en namen verschillende nominaties in ontvangst. En het belangrijkste van allemaal: samen met uitgevers, partners en adverteerders maakten we van mobiel een doeltreffend medium. We zijn enorm trots!

Het is niet de eerste keer dat MobPro zichzelf een FD Gazellen mag noemen. Ook vorig jaar was MobPro een FD Gazellen 2015. Lees hier op welke plek op de landelijke ranglijst wij eindigden. Op dinsdag 22 november maakt Het Financieele Dagblad bekend op welke plek wij dit jaar staan. Duim voor ons!

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.