Inspiratie

De mobiele marinade van Remia

Altijd een feest met Remia. Mannen vragen via een mobiele advertentie een gratis American Marinade aan voor een echte smaaksensatie.

De mobile marinade van Remia

Ter promotie van de American Marinades van Remia kunnen mannen een gratis sample aanvragen. Remia giet een mobiele saus over de campagne en zet diverse mobiele rich media formaten in. De formaten richten zich op mannen die dankzij de duidelijke call-to-action button eenvoudig een sample aanvragen. Zo zetten echte mannen in een handomdraai de lekkerste vleesgerechten op tafel. Altijd een feest!

Wil jij net zoals Remia er een mobiele sensatie van maken? It ain’t no party like a mobile advertising party! Bel 0207028200 of mail naar contact@mobpro.com. Elke week showen wij een paar mooie cases. Wil je geen enkele campagne missen? Volg ons op LinkedIn en word lid van de Mobile Inspiration Hub.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.