Nieuws

MobPro op nr. #5 in de Deloitte Technology Fast50

De vlag hangt uit op de Nieuwe Keizersgracht! MobPro bereikt de vijfde plaats op de ranglijst van Deloitte Technology Fast50. 

MobPro #5 Deloitte Technology Fast50

Jaarlijks maakt Deloitte de vijftig bedrijven bekend die genomineerd zijn voor de Deloitte Technology Fast50. Het is een verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland en is in het leven geroepen om de uitzonderlijke prestaties van deze bedrijven te erkennen. Op donderdag 13 oktober maakte Deloitte de Technology Fast50-ranking met de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland bekend. MobPro staat op de vijfde plaats, hoera!

Diederick Ubels, CEO bij MobPro:
“We hadden goede hoop op een mooie klassering, maar 5de is echt fantastisch! Het is een mooie bevestiging dat we op de goede weg zijn. Reclame in apps krijgt een steeds centralere plek in de marketingstrategie van adverteerders. Het vertegenwoordigt voor vooruitstrevende adverteerders al het grootste deel van hun marketingbudget. Ik ben ontzettend trots op ons team en zie dit als een beloning voor het harde werk van de afgelopen vijf jaar. Maar we zijn pas aan het begin. De overige ondernemers in de Fast50 zijn een enorme inspiratie om verder te gaan en de volgende 1148% groei te realiseren”. 

Een vaag beeld, maar de boodschap is helder: vijfde plaats!

Een vaag beeld, maar de boodschap is helder: vijfde plaats!

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.