Inspiratie

Warmteservice: interactieve mobiele banner

Op zoek naar verwarming en sanitair? Warmteservice presenteert de perfecte match in een interactieve mobiele banner.

Warmteservice: interactieve mobiele banner

Warmteservice biedt een groot assortiment van cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, dakbedekking, installatiemateriaal en elektra. Om consumenten bekend te maken met het gevarieerde assortiment presenteert Warmteservice dit in een commercial waarbij twee dames aan het swipen zijn door producten. De oplettende kijker herkent het ontwerp als de bekende dating app.

Eerder pleitte MobPro al dat het gebruik van onderscheidende en consistente iconen afbeeldingen, tone of voice en elementen ervoor zorgen dat de doelgroep een merk snel herkent. Warmteservice begrijpt het belang van synergie. Om die reden creëert het online verwarming- en sanitairwarenhuis een interactieve banner met swipe-element, geheel in stijl van de tv-commercial. Consumenten swipen hiermee – net als de dames in de commercial – door de verschillende producten van Warmteservice, op zoek naar de perfecte match voor verwarming en sanitair. Deze aanpak zal een positief effect hebben op de merkherkenning bij consumenten.

Een slechte mobiele advertentie kan jouw hele campagne ruïneren. Wil jij net zoals Warmteservice dat jouw mobiele campagne aansluit op de rest van jouw marketinginzet? Neem vandaag nog een mobile professional aan de arm. Bel 0207028200 of mail naar contact@mobpro.com.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.