Nieuws

MobPro’s Leesclub: Hebben influencers wel invloed?

Iedere maand zet het MobPro team de meest enerverende artikelen voor jou op een rij. Van klinkklare cijfers over het mobiele gebruik tot en met fascinerende technologische toelichtingen. De selectie van deze maand:

#1 Hebben influencers wel invloed?
“Hebben influencers wel invloed op de viraliteit van branded content en is het nog wel geloofwaardig? Het artikel is onderbouwd met betrouwbare onderzoeken en theorieën. Misschien wel één van de beste artikelen over influencer marketing“. – Diederick, leesclub professional

#2 Het ad tech vendor monster
“Wederom een artikel over de ondoorzichtige markt van programmatic advertising. Het is en blijft een complex eco-systeem. Dit artikel bewijst alsmaar meer het belang van het hebben van goede en betrouwbare partners die jou wegwijs kunnen maken“. -Tim, programmatic professional

#3 TV versus Digital
“Tv en digital zijn geen concurrerende mediakanalen. Vooralsnog gebruikt de consument deze naast elkaar en door elkaar heen. De kanalen moeten van elkaar leren en op zoek gaan naar de perfecte combinatie om de consument zo effectief mogelijk te bereiken”. – Bart, digital professional

#4 Ken je die goede Volkswagen advertenties nog?
“De geschiedenis herhaalt zich. Al in de jaren 50 stonden magazines vol met schreeuwerige advertenties. Het antwoord van Volkswagen was: “Think small”. Ze vulden een pagina met een simpele zwart-wit afbeelding van enkel een Volkswagen en daaronder een bondige tekst. De advertenties werden razend populair, omdat het afstak van de rest. De digitale knipperlichten in banners van nu hebben (eigenlijk wederom) geleid tot bannerblindheid. Mijn advies is dus: think small”. – Esther, advertentie professional

#5 Mobiel is de manier om het dichtst mogelijk bij je consument te komen

“Aan de hand van heel veel data legt Greg Stuart uit waarom marketing niet gaat om data, maar om zo dicht mogelijk bij jouw consument te komen. Heerlijk op z’n Amerikaans, maar wel heel scherp”. – Ro(o)bin, marketing professional

Volgende maand weer nieuwe artikelen. Kan je daarop niet wachten? Volg MobPro op LinkedIn of Twitter en ontvang elke dag interessante content in jouw nieuwsoverzicht. 

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.