Inspiratie

Danone Hüttenkäse: de interactieve beleg banner

Hoe kun laten zien welke broodbeleg combinaties er met Hüttenkäse mogelijk zijn? Juist, door hen er mee te laten interacteren.

Je eigen boterham beleggen met Danone Hüttenkäse

In de mobiele banner van Danone Hüttenkäse kunnen consumenten hun eigen boterham met Hüttenkäse naar eigen smaak extra beleggen. Eerst wordt er een broodje Hüttenkäse met tomaat getoond en daarna gaat de gebruiker zelf aan de slag voor een smakelijke combinatie.

Net als Danone Hüttenkäse jouw doelgroep bereiken met een interactieve mobiele advertentie? Mail naar contact@mobpro.com of bel 0207028200.Op zoek naar meer inspiratie? Volg ons op LinkedIn of schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief vol mobile trends, tips en tricks.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.