Inspiratie

Bosch: connect met de doelgroep door locatietargeting

Bosch gelooft in vooruitstrevende technologie. Niet alleen op het gebied van huishoudapparaten, maar ook het gebied van marketing en kiest daarom voor mobiel adverteren.

Bosch zet locatietargeting in

De vooruitstrevende technologie biedt grote mogelijkheden en Bosch heeft zichzelf het doel gesteld om nummer één te worden op dit gebied. Alles begint met elkaar verbonden te raken, alles wordt simpeler. Deze innovatieve visie gebruikt Bosch bij de creatie van huishoudapparaten, maar ook om de doelgroep te bereiken.

Ter promotie van de Bosch i-DOS wasmachine zoekt Bosch de connectie op de juiste doelgroep. Voornamelijk gezinnen waarbij een slimme wasmachine het huishouden net even makkelijker maakt. Met behulp van openbare data van de Centraal Bureau voor de Statistiek, richt Bosch mobiele formaten op postcodes waar de doelgroep veelal zijn tijd spendeert. Op die locaties zien smartphonegebruikers zowel een interstitial met vertical video als een middelgroot formaat met expand naar vertical video. Zo zit Bosch goed in de mobiele was.

Net als Bosch jouw doelgroep bereiken met mobiele advertenties? Mail naar contact@mobpro.com of bel 0207028200.Op zoek naar meer inspiratie? Volg ons op LinkedIn of schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief vol mobile trends, tips en tricks.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.