Inspiratie

360°: Opel MOKKA X

Opel pakt uit met een 360°-ervaring voor de Opel MOKKA X. Gebruikers beleven via een mobiele interstitial de ultieme Opel ervaring alsof ze zelf in de Opel MOKKA X zitten.

360°: Opel MOKKA X

Ter promotie van de Opel MOKKA X gebruikt Opel onder andere een 360°-advertentieformaat. Via een interstitial op smartphone zien gebruikers het interieur van de Opel MOKKA X. Zodra men om zich heen beweegt met de telefoon lijkt het alsof men zich in de auto bevindt. Op deze manier is het verfijnde interieur van de nieuwe Opel MOKKA X ultiem te ervaren.

Wil jij, net als Opel, zorgen voor de exceptionele brand experience in een advertentie? Kom langs in het MobPro Café en laten we samen brainstormen over de mogelijkheden voor jouw brand of product. Bel 0207028200 of mail naar contact@mobpro.com. Op zoek naar meer inspiratie? Volg ons op LinkedIn of schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief vol mobile trends, tips en tricks.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.