Inspiratie

De swipe cube van Struik

Met het terugzetten van het uur en het intreden van de winter, komt ook soep vaker op tafel. Struik maakt consumenten warm met een mobiele advertentie van de nieuwe gepureerde soep.

De swipe cube van Struik

Ter promotie van de nieuwe gepureerde soep van Struik betrekt Struik Foods consumenten met een mobiele swipe cube. Eerst zien smartphonegebruikers in één oogopslag waarom het gaat: gepureerde soep van Struik! De volgende swipe sides zien gebruikers de USP’s van de nieuwe soep en een groot Stuik logo. Zo zorgt Struik voor een duidelijke en opvallende boodschap naar consumenten op mobiel.

Net zoals Struik jouw doelgroep betrekken met een onmiskenbare campagne op mobiel? Kom langs in het MobPro Café en laten we samen brainstormen over de mogelijkheden voor jouw brand of product. Bel 0207028200 of mail naar contact@mobpro.com. Op zoek naar meer inspiratie? Volg ons op LinkedIn of schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief vol mobile trends, tips en tricks.

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.