Inspiratie

De *knock knock* banner van GOGO

Hoor wie klopt daar kinderen? BAM! Het is GOGO. De reisorganisatie creëert een interactieve mobiele banner voor de vakantie van je leven.

Interactieve banner van GOGO

Ter promotie voor actiepagina voor GOGO Viptrip heeft MobPro, in samenwerking met GOGO en Zuiver Media, een interactieve uiting gecreëerd die daar naadloos op aansluit. GOGO spreekt de doelgroep aan met een voor hen herkenbaar tafereel: binnenkomen in een club. Om binnen te komen en een Viptrip te winnen, kloppen gebruikers binnen de mobiele banner op de virtuele deur. BAM! Binnen! De typerende verbeelding en de treffende interactie, in combinatie met audience targeting, zorgt ervoor dat GOGO de juiste doelgroep op een unieke wijze betrekt bij het merk.

Ook even kloppen? Klik hier of scan de QR-code:

QR code GOGO

Wil jij, net als GOGO, jouw doelgroep op een weergaloze manier betrekken bij jouw merk? Kom langs in het MobPro Café en laten we samen brainstormen over de mogelijkheden voor jouw brand of product. Bel 0207028200 of mail naar contact@mobpro.com. Op zoek naar meer inspiratie? Volg ons op LinkedIn of schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief vol mobile trends, tips en tricks

Mobile journalist en merkromanticus. Brengt merken en mobile advertising passievol samen in meeslepende prozaverhalen.

Discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.